Ingrid og Arnes hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu

Lidt om os

Ingrid Korsbek Christensen
05.03.1943


I stedet for at skrive en større beretning om mig selv her, vil jeg opfordre dig klikke på linken her:  "Ingrids fortælling", som er en del af den fælles erindringsbog, som Arne og jeg sammen skrev til vores børn og børnebørn i 2010.

Det meste af min fortælling, stammer imidlertid oprindelig fra 1998, hvor Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv opfordrede medlemmer af HK til at skrive fortællinger om deres liv og især arbejdsliv. De modtog naturligvis mange indlæg fra hele landet, og utroligt nok var min historie en af dem, som blev udvalgt til at blive udgivet i en jubilæumsbog i forbindelse med HK jubilæum i 2000.

Bogen kom til at hedde "Hvis man ikke selv har oplevet det".

Min fortælling i bogen er hverken fuldstændig eller up to date, men den giver alligevel en levnedsbeskrivelse i korte træk.


Arne Berner Christensen
25.09.1941

Jeg vil også henvise til at klikke på linken her Arnes fortælling. Det er et udsnit af den fælles erindringsbog "Så langt så godt", som omhandler min ungdom, indtil jeg mødte Ingrid, og som vi i 2010 skrev til vores børn og børnebørn.

Selv om det naturligvis er en forholdsvis personlig bog, så kan den øvrige familie, venner og bekendte, som skulle have ønske derom, naturligvis få et eksemplar, hvis de kontakter os, eller man kan faktisk også købe et næsten gratis eksemplar (0,99 cent + fragt fra USA) via denne link: Køb bogen

 

I 1996 lykkedes det mig at færdiggøre og udgive en bog om mit arbejde i Flyvevåbnet. Som jeg skriver i forordet, har jeg altid syntes, at historien om Signaltjenesten og den udvikling, faget har gennemgået, og om de mange personer, som har virket i faget, burde skrives. Jeg havde dog ikke tænkt, at det var mig, der skulle skrive den historie.

Men tiden fløj af sted. Snart var de ældste i faget for længst pensionerede, og jeg var selv blevet blandt de ældste. Og da samtalen en dag igen strejfede emnet i forbindelse med, at en af de tidligere kolleger fyldte 70 år, erkendte jeg, at skulle den bog skrives, så måtte det være nu, og så var der vel ingen, der nu var nærmere til det, end jeg selv. Jeg bestemte mig for, at det måtte forsøges.

Jeg er også glad for at det lykkedes, og jeg har fået mange rosende ord og begejstrede tilkendegivelser over, at der endelig blev sat en erindring over folk og fag i Flyvevåbnets Signaltjeneste.

Der findes en hjemmeside om bogen, som tillige er blevet et fælles samlingssted for folk fra faget, og som flere gange har været udgangspunkt for at samle folk fra faget til en 'Reunion'. Siden kan ses her

Bogen kan købes her

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu