Ingrid og Arnes hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu

Familien
Her er lidt om vore piger, Anette, Dorthe og Lisa, og deres mænd og børn

Lisa

Lisa er Mag.art og Ph.d.i litteraturvidenskab fra Odense Universitet.
I fortsættelse af et 2-årigt projektarbejde for Odense Universitetshospital inden for specialet Medicinsk Teknologi Vurdering, blev hun ansat i fast stilling som AC fuldmægtig indenfor samme fagområde.
I 2009 blev hun hentet til en stilling som seniorforsker ved Psykiatrisk Center Ballerup, hvor hun stadig arbejder og pendler mellem Nordfyn og Ballerup.
Hun er gift med Jan Olsen, som er leder af Lilleskolen i Odense. De flyttede i December 2004 til Hasmark på Nordfyn, hvor de har købt en ældre gård, som de siden har arbejdet med at renovere.

www.lisakorsbek.dk

 Anette

Anette er uddannet folkeskolelærer og var i 9 år lærer ved Søndermarksskolen i Vejle.
Ved skoleårets begyndelse 2007 har hun ønsket at prøve noget nyt og skiftede til Stouby skole, øst for Vejle, hvor hun stadig er.
I 2010-11 har hun suppleret læreruddannelsen med en uddannelse som skolebibliotekar.

Anette er gift med Jens, som er uddannet journalist. De har 2 børn, Clara og Thomas, som indtil videre er vores 2 eneste børnebørn.
Den 1. April 2005 fik familien et længe næret ønske opfyldt, da de flyttede til Vejle-forstaden Bredballe, hvor de har købt et hus med bedre plads til dem og børnene efter at have lagt et stort arbejde i renovering af gulve, bad og køkken.


 
Dorthe


Dorthe er udannet pædagog fra pædagogseminariet i Aabenraa, og hun har i flere år arbejdet med vanskelige unge mennesker i en døgninstitution inden for Sønderjyllands Amt.
I december 2007 skiftede hun job og startede arbejde i en klub med væresteds-funktion for børn og unge i Høje Kolstrup, som er en bydel i Åbenrå med mange nydanskere.
Dorthe har i november 2009 forsvaret afgangprojekt og har dermed færdiggjort Pædagogisk Diplomuddannelse.
I 2012 besluttede hun, at der skulle ske en udvikling og blev optaget på Århus Universitet. Her har hun nu i august 2014 afsluttet sin uddannelse som Cand. pæd. pæd. psyk., hvilket vel kan oversættet til kandidat i pædagogisk psykologi.

Dorthe har siden sin uddannelse boet i Aabenraa men flytter i november 2014 ind i et lejet hus i Karup sammen med Mads, som hun har været sammen med siden 2012.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu